Inloggen Verlanglijstje Winkelmandje Vragen?

Privacy disclaimer

Privacy policy

Reclameshoppen is onderdeel van Hagenaar Reclame en respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de contacten en orders zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Reclameshoppen gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een order plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om een factuur op te maken, uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden
  • Betaling van uw order verloopt via Mollie, Paypal of Rabobank bij vooraf overmaken, (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling contant gebeurd).
  • Voor betaling via Mollie zijn uw naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van uw eigen bank.
  • Betaling via Paypal gaat via de beschermde omgeving van Paypal of via Mollie
  • Bij betaling vooraf overmaken maakt u het bedrag over naar onze rekening bij Rabobank
  • Voor de nieuwsbrief dient u uzelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt uw naam en e-mailadres gevraagd. Heeft u uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvangt u maximaal 2 keer per maand de nieuwsbrief met daarin nieuws, acties en aanbiedingen 
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kunt u geven door een e-mail te sturen naar info@reclameshoppen.com
  • Voor het adverteren op Facebook maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over u bekend zijn bij Facebook. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten/diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot u als persoon.

 

Samenwerking met derde partijen

Reclameshoppen werkt samen met de volgende partijen:

  • UPS ontvangt uw naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van uw bestelling alsmede om u op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van UPS voor meer informatie. https://www.ups.com/nl/nl/help-center/legal-terms-conditions/privacy-notice.page? 
  • DistriXL vd Heuvel Transport ontvangt uw naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van uw. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar hun privacyverklaring voor meer informatie. http://www.heuvel-transport.nl/?Distri-XL
  • Mollie ontvangt uw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie. https://www.mollie.com/nl/privacy
  • Paypal ontvangt uw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Paypal voor meer informatie. https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL
  • Rabobank ontvangt uw naam en bankgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Knab voor meer informatie. https://www.rabobank.nl/particulieren/privacy/
  • Personeel, ons personeel is bevoegd om orders te behandelen en contact met u op te nemen indien er vragen zijn.
  • Reviewspot handelt onze reviews af en plaatst deze op hun site
    https://www.reviewspot.nl/privacy-policy
  • Accountant, administratiekantoor, boekhoudprogramma’s.
  • Mailchimp, onze nieuwsbrieven worden verstuurd vanuit mailchimp. U kunt zich alleen inschrijven voor onze nieuwsbrief via een dubbele opt-in. Bij iedere nieuwsbrief heeft u de mogelijkheid om u uit te schrijven.

 

 

Communicatie

 

Bij iedere vorm van communicatie, via e-mail, telefoon, whatsapp, facebook, messenger, zullen wij u via die weg beantwoorden en slaan dit verder niet op in ons bestand, E-mails worden in de cloud opgeslagen door office 365 en Gmail.

 

Daarnaast gebruikt Reclameshoppen cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat u bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

 

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij uw bezoek aan een website, naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

 

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Hieronder vallen functionele cookies.

 

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

 

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in uw winkelwagen liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelwagen plaatsen.

 

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

 

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

 

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

 

Social media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

 

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

 

Reclameshoppen verkoopt uw gegevens niet

Reclameshoppen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een order worden maximaal 7 jaar bewaard. Heeft u uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot u uzelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Beveiligen van persoonlijke gegevens

Reclameshoppen laat haar systemen beveiligen door diverse externe experts.

Uw gegevens inzien

U heeft altijd het recht om de door Reclameshoppen opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met uw verzoek naar info@reclameshoppen.com. Via deze mail kunt u ook contact opnemen als u bezwaar wil maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Heeft u uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stelt u hier niet langer prijs op, dan kunt u uzelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om uw persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heeft u een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens door Reclameshoppen en komt u er met ons niet uit? Dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Reclameshoppen
Lelystraat 61
3364 AH Sliedrecht

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken zijn wij telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 8:30 tot 17:00 via 0184-417925. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact zijn wij ook bereikbaar via:

Info@reclameshoppen.com